Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Diensten:
Cursussen - trainingen

Haal meer uit je horecazaak

Haal meer uit je horecazaak

door bierschierig te zijn

In de horeca staan gasten centraal. Wanneer medewerkers vakbekwaam, professioneel en gemotiveerd zijn, zorgen zij ervoor dat gasten graag terugkomen. Als werkgever zijn deze medewerkers daarom van het grootste belang. Vakbekwaamheid van de branche als geheel en van de individuele medewerker in het bijzonder is essentieel om de gastbeleving naar een zo hoog mogelijk niveau te kunnen tillen.

·       onderscheidend aanbod

·       hogere marges en minder bierverlies

·       meer waardering voor en door je gasten

·       trots, bekwaam en loyaal personeel

Haal jij alles uit je horecazaak?

Scoren op beleving en gastvrijheid. Terugkerende en dus tevreden gasten en een mooie marge.

Dat is wat elke horeca-ondernemer wil. Succesverhalen zijn er volop, gelukkig. Maar hoe zit het met jóuw bedrijf? Mag er wel een schepje bovenop?

Dorst naar bierkennis kan je ontzettend veel opleveren.

 

Makkelijk terugverdiend

In elke horecazaak is winst te behalen en moeilijk is het niet: aandacht geven.

Onze tip: Verwen, verbaas en verras je gasten, dankzij je kennis van bier: word bierschierig!

Een kleine moeite en een minimale investering, die je makkelijk en snel terugverdient.

 

Bierkennis= meerwaarde

Weet je veel over bier? Dan levert dat direct op, in alle opzichten.

·       Bedien je gasten op hun wenken, met een advies op maat;

·       Krijg trotse, gemotiveerde en bekwame medewerkers, die wat te vertellen hebben;

·       Maak mooie en verrassende combinaties van spijzen en dranken;

·       Beter tappen betekent minder verlies én een mooi glas bier

·       Kennis leidt tot meer waardering van gasten én je medewerkers;

·       Vindnieuwe omzet en toegevoegde waarde.

 

Biertrainingen in diverse smaken

Op dit moment zijn er meerdere bier-trainingen, die direct voordelen opleveren.

Natuurlijk is het mogelijk om trainingen te combineren of om een geheel eigen training op te zetten. Ben je daarnaar op zoek? Laat het dan weten.

 

Goed tappen

Je kunt je installatie nog zo goed reinigen en onderhouden, maar als je niet kunt tappen dan krijgt je gast niet het mooie glas bier dat hij of zij verdient (en tegenwoordig duur betaalt). Tap je goed, dan heb je bovendien veel minder bierverlies. En natuurlijk zie je dat in de cijfers terug.

 

Dit leert je team tijdens de training ‘Biertappen’:

-       Biertechniek

-       Bierbehandeling in horeca

-       Bar-hygiëne en gastvrijheid

-       Tappen en serveren van pils

 

Kennen en herkennen

Ontdek hoe leuk, verslavend én inspirerend bier is, tijdens de ‘Biergondische motivatietraining’.  Hier ontpoppen zich de echte Biergondiërs, die kennis, gastvrijheid en enthousiasme optimaal weten te combineren. Resultaat: enthousiaste, terugkerende gasten die gemiddeld méér besteden.

 

Op een luchtige, bruisende en motiverende manier neem ik iedereen mee naar het product ‘bier’, breng ik algemene bierkennis bij en leer je als deelnemer smaken kennen en herkennen. Natuurlijk kijken we samen ook naar het verhaal achter de bieren op je eigen bierkaart.

Combineren van smaken

Zodra je smaken goed gaat combineren, schiet je in ranking qua sfeer en beleving direct omhoog. Tijdens de ‘Masterclass Bier& Spijs’ leer je niet alleen welke (verrassende) combinaties met bier en spijzen goed in de smaak vallen. Je erváárt het zelf, door het echt te proeven. In een aantal sessies houden we de menu- en bierkaart tegen het licht, brengen we de keukenbrigade en bediening bij elkaar en dagen we ze uit om je gasten de ultieme gastronomische ervaring te bieden. Met welk bier komt jouw gerecht nou het best tot z’n recht? Of: Welkgerecht past héél goed bij dit bier?

 

Locatie, duur en groepsgrootte

Bijna elke training kan gegeven worden in je eigen horecazaak. Komt dat niet uit? Dan wijken we gewoon uit naar een andere locatie, binnen of buiten mijn netwerk.

De meeste trainingen kunnen worden gegeven in 1,5 tot 2 uur tijd, afhankelijk van de behoefte, diepgang en omvang van de groep. Als vuistregel geldt: Staat het resultaat voorop? Dan maximaal 10 personen per sessie. Gaat het om teambuilding en gezelligheid? Dan mogen het er zeker meer zijn!

De Masterclass Bier & Spijs bestaat uit meerdere trainingssessies. De doorlooptijd is afhankelijk af van je wensen en de beschikbaarheid van je team. Het kan ‘heel snel’, maar het kan ook verspreid over een aantal maanden.

 

 

Paul van den Dungen, Biergondiër

Als internationaal erkend biersommelier met ruim 30 jaar horeca-ervaring weet ik als geen ander waar gasten van houden en hoe je grote stappen kunt maken in elk horecabedrijf. Ook als het níet over bier gaat. Met enthousiasme, een berg ervaring en heel specifieke kennis kan ik vertellen en kennis heel laagdrempelig overbrengen. Ik ken de uitdagingen waarmee je als horeca-ondernemer te maken krijgt en hoe je er mee om kunt gaan. Bovendien heb ik een uitgebreid netwerk van specialisten, brouwers en leveranciers. Heb je als horeca-ondernemer een uitdaging die niks met bier te maken heeft, maar alles met de horeca? Dan is de kans groot dat ik je verder kan helpen.

·       onderscheidend aanbod

·       hogere marges en minder bierverlies

·       meer waardering voor en door je gasten

·       trots, bekwaam en loyaal personeel

Haal jij alles uit je horecazaak?

Scoren op beleving en gastvrijheid. Terugkerende en dus tevreden gasten en een mooie marge.

Dat is wat elke horeca-ondernemer wil. Succesverhalen zijn er volop, gelukkig. Maar hoe zit het met jóuw bedrijf? Mag er wel een schepje bovenop?

Dorst naar bierkennis kan je ontzettend veel opleveren.

 

Makkelijk terugverdiend

In elke horecazaak is winst te behalen en moeilijk is het niet: aandacht geven.

Onze tip: Verwen, verbaas en verras je gasten, dankzij je kennis van bier: word bierschierig!

Een kleine moeite en een minimale investering, die je makkelijk en snel terugverdient.

 

Bierkennis= meerwaarde

Weet je veel over bier? Dan levert dat direct op, in alle opzichten.

·       Bedien je gasten op hun wenken, met een advies op maat;

·       Krijg trotse, gemotiveerde en bekwame medewerkers, die wat te vertellen hebben;

·       Maak mooie en verrassende combinaties van spijzen en dranken;

·       Beter tappen betekent minder verlies én een mooi glas bier

·       Kennis leidt tot meer waardering van gasten én je medewerkers;

·       Vindnieuwe omzet en toegevoegde waarde.

 

Biertrainingen in diverse smaken

Op dit moment zijn er meerdere bier-trainingen, die direct voordelen opleveren.

Natuurlijk is het mogelijk om trainingen te combineren of om een geheel eigen training op te zetten. Ben je daarnaar op zoek? Laat het dan weten.

 

Goed tappen

Je kunt je installatie nog zo goed reinigen en onderhouden, maar als je niet kunt tappen dan krijgt je gast niet het mooie glas bier dat hij of zij verdient (en tegenwoordig duur betaalt). Tap je goed, dan heb je bovendien veel minder bierverlies. En natuurlijk zie je dat in de cijfers terug.

 

Dit leert je team tijdens de training ‘Biertappen’:

-       Biertechniek

-       Bierbehandeling in horeca

-       Bar-hygiëne en gastvrijheid

-       Tappen en serveren van pils

 

Kennen en herkennen

Ontdek hoe leuk, verslavend én inspirerend bier is, tijdens de ‘Biergondische motivatietraining’.  Hier ontpoppen zich de echte Biergondiërs, die kennis, gastvrijheid en enthousiasme optimaal weten te combineren. Resultaat: enthousiaste, terugkerende gasten die gemiddeld méér besteden.

 

Op een luchtige, bruisende en motiverende manier neem ik iedereen mee naar het product ‘bier’, breng ik algemene bierkennis bij en leer je als deelnemer smaken kennen en herkennen. Natuurlijk kijken we samen ook naar het verhaal achter de bieren op je eigen bierkaart.

Combineren van smaken

Zodra je smaken goed gaat combineren, schiet je in ranking qua sfeer en beleving direct omhoog. Tijdens de ‘Masterclass Bier& Spijs’ leer je niet alleen welke (verrassende) combinaties met bier en spijzen goed in de smaak vallen. Je erváárt het zelf, door het echt te proeven. In een aantal sessies houden we de menu- en bierkaart tegen het licht, brengen we de keukenbrigade en bediening bij elkaar en dagen we ze uit om je gasten de ultieme gastronomische ervaring te bieden. Met welk bier komt jouw gerecht nou het best tot z’n recht? Of: Welkgerecht past héél goed bij dit bier?

 

Locatie, duur en groepsgrootte

Bijna elke training kan gegeven worden in je eigen horecazaak. Komt dat niet uit? Dan wijken we gewoon uit naar een andere locatie, binnen of buiten mijn netwerk.

De meeste trainingen kunnen worden gegeven in 1,5 tot 2 uur tijd, afhankelijk van de behoefte, diepgang en omvang van de groep. Als vuistregel geldt: Staat het resultaat voorop? Dan maximaal 10 personen per sessie. Gaat het om teambuilding en gezelligheid? Dan mogen het er zeker meer zijn!

De Masterclass Bier & Spijs bestaat uit meerdere trainingssessies. De doorlooptijd is afhankelijk af van je wensen en de beschikbaarheid van je team. Het kan ‘heel snel’, maar het kan ook verspreid over een aantal maanden.

 

 

Paul van den Dungen, Biergondiër

Als internationaal erkend biersommelier met ruim 30 jaar horeca-ervaring weet ik als geen ander waar gasten van houden en hoe je grote stappen kunt maken in elk horecabedrijf. Ook als het níet over bier gaat. Met enthousiasme, een berg ervaring en heel specifieke kennis kan ik vertellen en kennis heel laagdrempelig overbrengen. Ik ken de uitdagingen waarmee je als horeca-ondernemer te maken krijgt en hoe je er mee om kunt gaan. Bovendien heb ik een uitgebreid netwerk van specialisten, brouwers en leveranciers. Heb je als horeca-ondernemer een uitdaging die niks met bier te maken heeft, maar alles met de horeca? Dan is de kans groot dat ik je verder kan helpen.

Een kleine impressie

De wereld van proosten & proeven.

Op dit moment zijn er geen items om weer te geven.
Smaakt dit naar meer?

Van basis Biertrainingen tot Personeelstraining op maat