Diensten van de Biergondiër
Bierassortiment, inkoopbemiddeling & Bier-Spijs cominaties
Van horeca-adviseur tot gastspreker
Met meer dan 30 jaar horeca ervaring en diverse (internationale) studies is de Biergondiër een vertrouwd en onafhankelijke sparringpartner voor horeca ondernemers. Met het enorme netwerk aan zowel bier-gerelateerde als overige horeca leveranciers is een passende oplossing altijd nabij.
Nieuwe Bierkaart
Presenteer het bierassortiment in een aantrekkelijke bierkaart én zorg voor hogere bieromzet
Een goede, evenwichtige bierkaart die past bij jouw horecaconcept en gasten vraagt om een specialist. de Biergondiër brengt meer dan 30 jaar horeca ervaring mee en een enorm netwerk aan leveranciers.
Haal meer uit je horecazaak
door bierschierig te zijn
In de horeca staan gasten centraal. Wanneer medewerkers vakbekwaam, professioneel en gemotiveerd zijn, zorgen zij ervoor dat gasten graag terugkomen. Als werkgever zijn deze medewerkers daarom van het grootste belang. Vakbekwaamheid van de branche als geheel en van de individuele medewerker in het bijzonder is essentieel om de gastbeleving naar een zo hoog mogelijk niveau te kunnen tillen.
27 Meibock; een weizenbock om de lente te vieren
de Biergondiër presenteert een heerlijk lentebier
Hoe kan het ook anders. de Biergondiër is geboren in het seizoen van het nieuwe leven, de lente. Op deze heugelijke dag, 27 mei, vieren we de geboorte van de 27 Meibock. Naast de quadrupel 4 het Leven het tweede bier in het assortiment.
Taptalent - taptrainingen voor horeca
Uw gast verdient het best getapte bier!
Brouwerijen doen enorm hun best om de mooiste bieren te brouwen; daarnaast helpt uiteraard de periodieke reiniging van de tapinstallatie en het onderhoud daarvan door een specialist. Inmiddels ben je als gastheer genoodzaakt om een forse prijs te vragen voor een glas bier, maar krijgt jouw gast nog waar voor z'n geld? Het loont écht om te investeren in je medewerkers door ze een goede taptraining aan te bieden.
Bierstijlen: Bière Brut
Het beste van 2 werelden combineren in 1 bijzondere drank
Bieren met een 2de gisting op fles komen vaker voor. Dit is tevens onderdeel van het proces om Champagne te maken. Door het brouwproces van bieren te combineren met de hergisting van Champagne krijg je een bijzonder product.
4 het Leven - Quadrupel
Op naar een Biergondisch genietmoment in goed gezelschap
In de opleiding tot Diplom Biersommelier komt het brouwproces uitgebreid aan bod. Alle ingrediënten worden diepgaand behandeld en het brouwen zelf wordt zowel in de theorie als in de praktijk doorlopen. Het werd eens tijd om deze theorie voor mezelf om te zetten in een volledig eigen receptuur.
Biertypen: IPA
Biertraining; alles over IPA
De IPA is overal, maar niet alle IPA's zijn hetzelfde. Leer meer over de kenmerken en verschillende stijlen van IPA.
Unieke beleving - Bierstachelen
Bierstachelen; ware smaakexplosie
Op zoek naar een unieke bieractiviteit voor je bierfestival of evenement? Bezoekers proeven een bier op een manier die ze nog nooit ervaren hebben.
Het proeven van bier
Masterclass bierproeven
Lees in 6 stappen hoe je het beste bier proeft. Hoe bereid je je voor en waar moet je allemaal op letten. De Biergondiër organiseert ook een masterclass bierproeven voor bierliefhebbers en horecapersoneel.
Bier & spijs in de horeca
Welke bieren passen het beste bij dit gerecht?
Verras je gasten met een totale smaakbeleving door bier-spijs combinaties op de kaart te zetten. Bier biedt immers veel meer smaakvariatie dan wijn, dus verdient het een plek op de menukaart.
Biertap training horecapersoneel
Kunnen jouw medewerkers een goed bier tappen?
Goed horeca personeel en behouden vinden is best een uitdaging. Met vakkundige medewerkers onderscheid je jezelf en zorg je ervoor dat jouw gasten altijd de hoogste kwaliteit beleven. Een degelijke taptraining is voorwaarde voor een succesvolle barmedewerker.
Biersommelier inhuren
Al eens gedacht om een Biersommelier in te huren?
Op zoek naar tijdelijke ondersteuning in bijvoorbeeld horeca of tijdens een bedrijfsfeest, beurs of festival?
Een bijzonder bier brouwen
Proosten op wat écht belangrijk is: '4 het Leven'
Het verhaal achter een bier is minstens zo belangrijk als het bier zelf. '4 het Leven' vertelt het verhaal van een vader en een zoon op een dag die maar 1 keer in de 4 jaar voorbij komt.
Retail - Aandacht voor bier in de supermarkt
Uniek bierschap met regionale brouwerijen
De tijd dat mensen enkel naar de supermarkt gingen voor een krat pils is definitief voorbij. Ook zogenoemde speciaalbieren hebben inmiddels de weg gevonden naar het supermarktschap. de Biegondër zorgt voor een onderscheidende presentatie en voor een passende klantactivatie op de winkelvloer en overige kanalen.
Smaakmakende Biersessie
Verras gasten door Bier Masterclasses waarbij genieten voorop staat
De gasten van Café de Bel zijn op biergebied best wat gewend; een groot assortiment en de nodige bierproeverijen op de menukaart. Hoe verras je de gast dan toch nog met iets meer diepgang?
Bier & Spijs Proeverij
Verwen de gasten van jouw horecazaak eens met een smakelijke foodpairing
de Biergondiër is in te huren als Biersommelier om de gasten van jouw horecabedrijf te laten genieten van een Bier & Spijs proeverij. Naast de presentatie van de bieren verzorgen we dan ook advies en ondersteunen we bij de inkoop.
Wie is Paul van den Dungen
Achtergrond van de Biergondiër
Wie is de man achter de Biergondiër; wat drijft hem en wat kun je van hem verwachten.
Wat is een Diplom Biersommelier?
Wat kun je verwachten van een Biersommelier
Voordat de internationaal erkende titel Biersommelier gedragen mag worden is er een intensief studietraject aan vooraf gegaan. Kennis en vaardigheden van een Biersommelier zijn dan ook van hoog niveau.