Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Diensten:
De Biergondiër

Wie is Paul van den Dungen

Wie is Paul van den Dungen

Achtergrond van de Biergondiër

Wie is de man achter de Biergondiër; wat drijft hem en wat kun je van hem verwachten.

Als Biergondiër word je geboren, vandaar dat 1975 ook in het logo wordt vermeld.

Al meer dan 30 jaar actief in de horecabranche; van afwasser via bedrijfsleider tot ondernemer.

Deze ervaring neem ik mee in mijn rol als adviseur voor de verschillende horecabedrijven die van mijn diensten gebruik maken.

 

Met de opleiding tot Internationaal Diplom Biersommelier is mijn kennis over bieren van hoog niveau, maar ook van andere aspecten van een horecaonderneming ken ik inmiddels het klappen van de zweep.

 

Als Biergondiër kun je mij inschakelen voor advies, trainingen en het verzorgen van leuke activiteiten rondom bieren. Altijd ondersteund met een grote dosis aan ervaring en een enorm netwerk, maar vooral met passie en enthousiasme.

 

Is jouw bedrijf toe aan een Biergondische kijk op bierassortiment en/of medewerkers?

Ik kom graag vrijblijvend langs om onder het genot van een mooi bier kennis te maken.

Als Biergondiër word je geboren, vandaar dat 1975 ook in het logo wordt vermeld.

Al meer dan 30 jaar actief in de horecabranche; van afwasser via bedrijfsleider tot ondernemer.

Deze ervaring neem ik mee in mijn rol als adviseur voor de verschillende horecabedrijven die van mijn diensten gebruik maken.

 

Met de opleiding tot Internationaal Diplom Biersommelier is mijn kennis over bieren van hoog niveau, maar ook van andere aspecten van een horecaonderneming ken ik inmiddels het klappen van de zweep.

 

Als Biergondiër kun je mij inschakelen voor advies, trainingen en het verzorgen van leuke activiteiten rondom bieren. Altijd ondersteund met een grote dosis aan ervaring en een enorm netwerk, maar vooral met passie en enthousiasme.

 

Is jouw bedrijf toe aan een Biergondische kijk op bierassortiment en/of medewerkers?

Ik kom graag vrijblijvend langs om onder het genot van een mooi bier kennis te maken.

Een kleine impressie

De wereld van proosten & proeven.

Op dit moment zijn er geen items om weer te geven.
Smaakt dit naar meer?

In te huren als Biersommelier waarbij kennis, wetenschap, processen en gastronomie voorop staan