Hollandse Nieuwe & Bier
Medio juni wordt het wachten voor de liefhebber beloond; de Hollandse Nieuwe is er weer! Wisten jullie dat haring beste maatjes is met een lekker bier?
Wie is de man achter de Biergondiër; wat drijft hem en wat kun je van hem verwachten.
Als Biergondiër word je geboren, vandaar dat 1975 ook in het logo wordt vermeld.
Al meer dan 30 jaar actief in de horecabranche; van afwasser via bedrijfsleider tot ondernemer.
Deze ervaring neem ik mee in mijn rol als adviseur voor de verschillende horecabedrijven die van mijn diensten gebruik maken.
Met de opleiding tot Internationaal Diplom Biersommelier is mijn kennis over bieren van hoog niveau, maar ook van andere aspecten van een horecaonderneming ken ik inmiddels het klappen van de zweep.
Als Biergondiër kun je mij inschakelen voor advies, trainingen en het verzorgen van leuke activiteiten rondom bieren. Altijd ondersteund met een grote dosis aan ervaring en een enorm netwerk, maar vooral met passie en enthousiasme.
Is jouw bedrijf toe aan een Biergondische kijk op bierassortiment en/of medewerkers?
Ik kom graag vrijblijvend langs om onder het genot van een mooi bier kennis te maken.
Als Biergondiër word je geboren, vandaar dat 1975 ook in het logo wordt vermeld.
Al meer dan 30 jaar actief in de horecabranche; van afwasser via bedrijfsleider tot ondernemer.
Deze ervaring neem ik mee in mijn rol als adviseur voor de verschillende horecabedrijven die van mijn diensten gebruik maken.
Met de opleiding tot Internationaal Diplom Biersommelier is mijn kennis over bieren van hoog niveau, maar ook van andere aspecten van een horecaonderneming ken ik inmiddels het klappen van de zweep.
Als Biergondiër kun je mij inschakelen voor advies, trainingen en het verzorgen van leuke activiteiten rondom bieren. Altijd ondersteund met een grote dosis aan ervaring en een enorm netwerk, maar vooral met passie en enthousiasme.
Is jouw bedrijf toe aan een Biergondische kijk op bierassortiment en/of medewerkers?
Ik kom graag vrijblijvend langs om onder het genot van een mooi bier kennis te maken.