Cursussen & trainingen
Bierassortiment, inkoopbemiddeling & Bier-Spijs cominaties
Kwaliteit zit in kennis en ervaring
Naast het werven van nieuwe medewerkers is het tevens belangrijk om bestaande medewerkers te boeien en binden. Een ervaren gemotiveerde vakkracht zorgt voor een hogere omzet doordat gasten de best mogelijke ervaring hebben.
Daarnaast zijn de kosten ook nog eens fiscaal aftrekbaar.
Welke biersegmenten passen bij jouw zaak?
Stem het bierassortiment af op jouw gasten
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.
Bier & spijs voor eetcafés & restaurants
Welke bieren passen het beste bij dit gerecht?
Net als wijn kan ook bier de smaakbeleving van een gerecht versterken. En het grote voordeel van bier is dat er veel meer smaakvarianten zijn die sterk van elkaar verschillen dan bijvoorbeeld bij wijn.
Inspireer je gasten met een passen bierarrangement.
Bierstijlen: Bière Brut
Het beste van 2 werelden combineren in 1 bijzondere drank
Bieren met een 2de gisting op fles komen vaker voor. Dit is tevens onderdeel van het proces om Champagne te maken. Door het brouwproces van bieren te combineren met de hergisting van Champagne krijg je een bijzonder product.
Biertypen: IPA
Biertraining; alles over IPA
De IPA is overal, maar niet alle IPA's zijn hetzelfde. Leer meer over de kenmerken en verschillende stijlen van IPA.
Het proeven van bier
Masterclass bierproeven
Lees in 6 stappen hoe je het beste bier proeft. Hoe bereid je je voor en waar moet je allemaal op letten. De Biergondiër organiseert ook een masterclass bierproeven voor bierliefhebbers en horecapersoneel.
Biertap training horecapersoneel
Kunnen jouw medewerkers een goed bier tappen?
Goed horeca personeel en behouden vinden is best een uitdaging. Met vakkundige medewerkers onderscheid je jezelf en zorg je ervoor dat jouw gasten altijd de hoogste kwaliteit beleven. Een degelijke taptraining is voorwaarde voor een succesvolle barmedewerker.
Smaakmakende Biersessie
Verras gasten door Bier Masterclasses waarbij genieten voorop staat
De gasten van Café de Bel zijn op biergebied best wat gewend; een groot assortiment en de nodige bierproeverijen op de menukaart. Hoe verras je de gast dan toch nog met iets meer diepgang?
Cursus & training horeca
Goed horeca personeel nodig?
Goed horeca personeel vinden is best een uitdaging, maar al eens gedacht om ze te trainen tot echte horeca-tijgers? Wij bieden uiteenlopende cursussen en trainingen; van taptraining, weten-wat-je-schenkt tot het geven van een eigen bierproeverij.
Daarbij zit meer dan 30 jaar horeaca ervaring inbegrepen!
Cursus & training horeca
Goed horeca personeel nodig?
Goed horeca personeel vinden is best een uitdaging, maar al eens gedacht om ze te trainen tot echte horeca-tijgers?
Wij bieden uiteenlopende cursussen en trainingen; van taptraining, weten-wat-je-schenkt tot het geven van een eigen bierproeverij.
Daarbij zit meer dan 30 jaar horeaca ervaring inbegrepen!
Bier & spijs
Welke bieren passen het beste bij dit gerecht?
Net als wijn kan ook bier de smaakbeleving van een gerecht versterken. En het grote voordeel van bier is dat er veel meer smaakvarianten zijn die sterk van elkaar verschillen dan bijvoorbeeld bij wijn.
Inspireer je gasten met een passen bierarrangement.