Biertap training horecapersoneel
Kunnen jouw medewerkers een goed bier tappen?
Goed horeca personeel en behouden vinden is best een uitdaging. Met vakkundige medewerkers onderscheid je jezelf en zorg je ervoor dat jouw gasten altijd de hoogste kwaliteit beleven. Een degelijke taptraining is voorwaarde voor een succesvolle barmedewerker.
De juiste omgang met producten is voor je horecazaak van levensbelang. Een goed glas bier tappen is daar dan ook dagelijkse kost en moet vast onderdeel zijn van het inwerken van nieuwe medewerkers.
Bij Radegast heeft de Biergondiër in groepen van 3 à 4 personen alle medewerkers een intensieve taptraining gegeven.
Hierbij aandacht voor de theorie en biertechniek in de horeca, maar uiteraard veel ruimte voor de praktijk. Alle belangrijke facetten komen voorbij; onder andere techniek, hygiëne, glaswerk, tappen en presentatie.
Is jouw bedrijf toe aan een taptraining voor je medewerkers?
Ik kom graag vrijblijvend langs om onder het genot van een mooi bier kennis te maken.
De juiste omgang met producten is voor je horecazaak van levensbelang. Een goed glas bier tappen is daar dan ook dagelijkse kost en moet vast onderdeel zijn van het inwerken van nieuwe medewerkers.
Bij Radegast heeft de Biergondiër in groepen van 3 à 4 personen alle medewerkers een intensieve taptraining gegeven.
Hierbij aandacht voor de theorie en biertechniek in de horeca, maar uiteraard veel ruimte voor de praktijk. Alle belangrijke facetten komen voorbij; onder andere techniek, hygiëne, glaswerk, tappen en presentatie.
Is jouw bedrijf toe aan een taptraining voor je medewerkers?
Ik kom graag vrijblijvend langs om onder het genot van een mooi bier kennis te maken.