Bier & spijs in de horeca
Welke bieren passen het beste bij dit gerecht?
Verras je gasten met een totale smaakbeleving door bier-spijs combinaties op de kaart te zetten. Bier biedt immers veel meer smaakvariatie dan wijn, dus verdient het een plek op de menukaart.
Bier & spijs steeds vaker een onderwerp
Steeds meer horecaondernemers willen zich op unieke wijze profileren door iets bijzonders te bieden aan haar gasten. Een goede bierkaart, die afgestemd is op het bedrijfsconcept, is daarbij een pré. En als je dan ook nog bier met spijs goed weet te combineren, heb je zomaar een unieke smaakbeleving te pakken.
Meer dan een vermelding op de menukaart
Door middel van een Masterclass gaan we samen met de keukenbrigade mooi bier-spijs combinaties samenstellen en op de kaart zetten.
De bedieningsmedewerkers krijgen vervolgens een training om de gasten nog beter van advies te kunnen voorzien.
Bier en spijs klinkt niet alleen leuk en staat mooi op de kaart, maar laat je gasten kennismaken met bieren die ze misschien nog nooit geproefd hebben. Maar het gaat natuurlijk om de totale beleving.
Bier & spijs steeds vaker een onderwerp
Steeds meer horecaondernemers willen zich op unieke wijze profileren door iets bijzonders te bieden aan haar gasten. Een goede bierkaart, die afgestemd is op het bedrijfsconcept, is daarbij een pré. En als je dan ook nog bier met spijs goed weet te combineren, heb je zomaar een unieke smaakbeleving te pakken.
Meer dan een vermelding op de menukaart
Door middel van een Masterclass gaan we samen met de keukenbrigade mooi bier-spijs combinaties samenstellen en op de kaart zetten.
De bedieningsmedewerkers krijgen vervolgens een training om de gasten nog beter van advies te kunnen voorzien.
Bier en spijs klinkt niet alleen leuk en staat mooi op de kaart, maar laat je gasten kennismaken met bieren die ze misschien nog nooit geproefd hebben. Maar het gaat natuurlijk om de totale beleving.